Godbitar från Nelly

Nelly gör mig aldrig besviken – det fylls på med godbitar ideligen.

Spetsbyxorna är bara så underbara. Jag gillar virkade, stickade eller spetsiga byxor i den här modellen. Råkar faktiskt ha ett par byxor i garderoben i den här modellen från Odd Molly som snart får komma fram. De här byxorna i spets, som dessutom bara kostar 299 kr, hade jag matchat med en spetstopp i samma färg med trekvartsärmar, skor som liknar de på bilden och en stor, redig halmhatt. Så snyggt i min modevärld!!

De aprikosa shortsen är ett bra inköp om man redan har bra svarta shorts och jeansshorts i garderoben. Då är det nämligen dags att tillföra lite färg. Snyggt med de fransade kanterna. Shortsen kommer från Saint Tropez och kostar smått saftiga 499 kr.

T-shirten från Samsoe Samsoe kostar “bara” 399 kr. Jag tycker man får mycket för pengarna – t-shirt i en snygg modell, förmodligen underbart mjuk och i en lite kortare modell. Vi som inte är långa vill inte ha t-shirtklänningar utan just t-shirtar som funkar att ha utanpå eller nerstoppade.

Något du gillar?

8 Comments

 1. Anna O
  10 May 2012 / 20:36

  Gillar absolut INTE spetsbyxorna :-), men gillar verkligen shortsen (båda två) och t-shirten. Lite för dyrt för min smak bara……. Eller för mn plånbok snarare…… 🙂

  • 10 May 2012 / 20:37

   Anna O, jag är medveten om att spetsbyxorna inte kommer att gillas av majoriteten. 😉

   • Anna O
    10 May 2012 / 20:48

    🙂 Jag är inte nåt fan av spets överhuvudtaget egentligen. Iaf inte på mig själv……. Men vissa spetsplagg är ju fina. Men som sagt, byxorna……. Uäck ;-). Men tur man kan tycka om olika saker!

 2. Spickesill
  11 May 2012 / 05:57

  Synd bara att kundtjänsten på Nelly är under all kritik, ställer du en fråga får du en fråga till svar. Sedan ställer du nästa fråga och då får man ändå inte ett svar på det man frågat om, så det blir inte mer Nelly för mig.
  By the way, byxorna är fula som stryk…

  • 11 May 2012 / 07:51

   Vad synd att inte kundtjänsten fungerade. Jag är väldigt nöjd och tycker att både leveranser och returer gått smidigt.

 3. B-M
  11 May 2012 / 20:39

  Jag gillar spetsbyxorna men man skall ha smala ben för såna och det har inte jag tyvärr 🙁

  • 11 May 2012 / 21:19

   Förstår vad du menar. Jag gillar haremsbyxor men är för kort för sådana. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.