Liten festväska

Lindex har en snygg och billig kuvertväska. Stylingen är inspirerande och snygg.

Något man inte kan säga om Lindex styling av otroligt söta Cecilia Blankens. Helt otroligt att de misslyckats med både smink och kläder och har förstört hennes naturliga fräschör. Sparka stylisten och makeupartisten, säger jag, utan att veta vem som står bakom. Får se vilka konsekvenser mina åsikter för med sig denna gång…

Frida Fahrman t.ex. kunde inte alls ta kritik för att jag tyckte till om hennes offentliga Elle-outfit (hennes egen styling) för ett par år sedan utan krävde att jag skulle motivera för att jag “dissade den totalt”. Ni kan själv läsa här. Dåligt tycker jag, så får hon verka hur gullig hon vill i bloggen. Självdistans, tack!!

2 Comments

 1. Kajsa
  11 May 2012 / 12:08

  Vi har ju alla olika tycke och smak, eller hur? Jag gillar inte allt det du visar heller men tänker att det är din blogg och din smak och det respekterar jag utan att dissa dig. Självklart får du också tycka som du vill och har man en offentlig roll, som man har i en blogg, så får man stå ut med att vissa hissar och andra dissar.

  Jag tycker Lindex har stylat Cecilia fint och jag tror inte att en kommentar i en blogg gör så att de sparkar en stylist.

  Bloggar som din går jag in på för att få lite inspiration, men följer inte slaviskt. Jag tycker att det är intressant med olika stilar, ibland är det fint och lika ofta inte så fint… 🙂

  • Käthe
   11 May 2012 / 12:19

   Svarar snabbt från mobilen och längre sen. 🙂 Jag tror du missförstod mig på en del punkter, bl a så är jag övertygad om att ingen stylist blir sparkad för att jag tycker det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.