Amning

Haha, vem vet, kanske det här är jag om tre år? 😉 Tror faktiskt inte att jag orkar amma så länge men den här gången har jag inte press på mig att vänja av barnen. Ammade bara 13 månader sist då man inte kan amma och göra IVF samtidigt.

4 Comments

 1. M
  11 May 2012 / 23:05

  Amning kan suga ut allt av dig så om barnen klara sig på annan mat/gröt så hade jag rekommenderat att minska ner på det, det är lätt att bli snuttefilt!!!Men om du trivs med det kör på!!!!! M

 2. Anna O
  12 May 2012 / 09:35

  Jag ammar bara på kvällen (en gång), men hon vill fortfarande amma en del på natten och som M skriver här ovan har jag blivit lite av en snuttefilt/napp…….. Ska snart börja jobba och då är mitt Troll 11 månader gammal. Hon äter bra på dagarna så det är nog inte maten hon behöver. I alla fall. Tips på att vänja av henne helt emottages tacksamt. Maken kan ju såklart ta henne på nätterna, men det kanske ändå finns någon som har bra tips! Hon tar inte nappflaska eller napp kan jag tillägga……. Hoppas på nåt svar från nån klok människa :-)!

 3. 13 May 2012 / 11:51

  Jag skulle också kunna tänka mig att fortsätta amma ganska länge om det inte vore för att min skrutta är känslig mot typ allt jag får i mig, komjölksprotein, ägg, soja o.s.v. Min kost börjar bli ganska torftig och det känns i kroppen. Tynar snart bort och känner mig trött och sliten. Vill också kunna träna på gym och äta kesella 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.