Regnkappan jag letat efter i över 5 år

Varför hittar man så mycket fint när man inte ska shoppa mer, kan ni förklara det? Nu har Gina Tricot fått in en transparent regnjacka som bara kostar 199 kr. Någon som har känt på den i butik – är den fin? Jag tycker det är så snyggt när outfiten syns igenom.

5 Comments

 1. 10 March 2012 / 16:08

  Såg faktiskt den precis i butik idag! Men mjaa var väl inte så snygg som man hoppats. Hade den varit helt genomskinligt transparent så hade det varit snyggare. Men ska nog sattsa på den i leopard istället, den var finare 🙂

 2. Anna L
  10 March 2012 / 19:35

  Jag har sett en riktigt snygg på HM Trend, men den kostade mer, runt 600 har jag för mig. Lite väl dyrt, kände jag. Men å andra sidan gångbar i många år.

  • 11 March 2012 / 15:12

   Tack för tipset! Ska kolla in den om jag får möjlighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.