Från Xperia till iPhone 4S

Jag ska byta mobiltelefon till en iPhone men är lite orolig över hur det ska gå. Älskar Pc och hatar Mac-datorer eftersom jag är en logisk människa, mestadels av tiden. 🙂 Men det kanske går ändå? Har ni goda erfarenheter?

10 Comments

 1. 10 March 2012 / 17:52

  Nu förstår jag inte hur du menar, jag är väldigt logisk och har både mac och iPhone ; ) Går såklart hur bra som helst.
  Fast jag hatar iofs PC ; )

 2. therese
  10 March 2012 / 18:38

  Men om du är logisk borde du föredra Mac. Jag arbetar med båda och anser att Mac är mkt mer logiskt 🙂 Det är bara precis i början det är lite krångligt. Jag tror att du kommer älska din iphone om en vecka eller två 😉

  • Johanna
   10 March 2012 / 20:33

   Helt enig! Iphone är ju så simpel att lära sig. Å MAc… LOVE mine!

 3. 10 March 2012 / 18:57

  Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag var 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppen hjärtat om livet med diagnoser för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund eller diagnos:)
  Så besök gärna min blogg:)
  Kram

  Ps. Har massa tävlingar med fina prisen och även en dagens blogg tävling varje dag där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare dag så passa på att anmäla dig:)

 4. Anna
  10 March 2012 / 19:26

  Once you go mac you never go back!;-)

 5. Maria
  10 March 2012 / 19:42

  Jamen Mac år ju logisk och PC är inte! Finns bara Mac:ar och iphones i mitt hus nu. PC kommer aldrig mer in över min tröskel!

 6. Emmelie
  10 March 2012 / 23:09

  Men Mac är ju det logiska alternativet. Så galet användar vänligt.

 7. Camilla
  11 March 2012 / 13:38

  Ett av Mac:s ledord är ju just användarvänlighet så det borde inte vara några problem för dig. Ologiskt är nog det sista man kan säga om Mac. Om man är van att arbeta med PC så är det en liten övergångsperiod innan man känner sig helt bekväm, men jag säger som Anna: Once you go Mac, you never go back!

 8. 11 March 2012 / 15:02

  Jag håller med ovanstående kommentarer! Jag ääääääääääälskar min “iFåne” 😉

 9. 11 March 2012 / 19:06

  Jag använder Mac-dator (och även PC) men har Xperia-telefon. Sambon har iFån men jag skulle inte byta ut min Xperia för nån annan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.