Tur med vädret

Vilket strålande väder det är! Synd att småbarnen har blivit generalförkylda och hostiga. Jag håller mig nog inomhus idag för stora sonen är inte bra i luftrören heller. En återhämtningsdag helt enkelt. Själv känner jag av träningsvärk men en del beror nog på att jag legat konstigt i sängen och ammat kors och tvärs under natten.

Igår gick jag igenom en hel del av min garderob och jag hittade många godbitar jag glömt. Alltid skoj att se hur nya kläder gifter sig med gamla. Ska testa nya kombinationer på provdockan.

Ja, jag ska testa ologiska iPhone. Ser faktiskt fram emot det. 🙂

1 Comment

  1. Lotta
    11 March 2012 / 18:38

    Kan inte fatta att du säger att iphonen är ologisk… Tycker att alla appleprodukter är mycket enklare och mer logiska än något annat märke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.