På ruta noll igen

Det är sanslöst så mycket man tappar på en månad. Idag blev det äntligen styrketräning och jag har tappat en del i styrka, särskilt överkroppen. Det var skitjobbigt att träna! Nu är det hårdträning som gäller, för till våren-/försommaren vill jag ha snygga biceps. Det som har gått framåt är bålen, känner mig starkare nu än för en månad sedan vilket också märks på linnet som sitter lösare om magen. Jag har t.o.m. fått antydea till muskler på sidorna – något jag aldrig har haft tidigare.

Målet är att träna på gym 2 ggr per vecka (hela kroppen) och att köra hemma 4 ggr per vecka, framförallt biceps/triceps, rumpa och bål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.