För ett år sedan

Bilden togs tre månader innan tvillingarna föddes och imorgon blir de nio månader. Coolt! Är tacksam att allt gick bra och att jag inte är gravid längre för det var ett hästjobb att vara tvillinggravid. Så skönt att vara färdig med graviditeter och slippa fundera på om man ska skaffa en 3:a eller inte. Härligt att känna sig nöjd.

Har ni barn, funderar ni på att försöka få fler?

6 Comments

 1. Anna O
  10 March 2012 / 09:15

  Har en dotter som är ca: en månad yngre än dina tvillingar. Genom IVF. Jag vill gärna försöka få ett barn till, men om ett par år då min man pluggat klart. Går det så går det, annars är jag ju överlycklig att vi till slut fick lilla Tyra! 🙂

  • 10 March 2012 / 15:41

   Samma inställning jag också hade! Fantastiskt att få en! 🙂

 2. Jennie
  11 March 2012 / 10:37

  Jag har tre barn som är 9, 6 och 3 och jag är nöjd. Det känns så roligt när man har kommit igång med träningen igen.

 3. Carolina
  11 March 2012 / 20:37

  Jag har två tjejer. En på snart 4 och en som är 9 mån. Men ja en trea vill jag nog ha så småningom. Har alltid drömt om 3 barn. Men att vara gavid känns dock lite jobbigt men det är ju så kort tid!

  • 12 March 2012 / 21:55

   Visst är det jobbigt, men det går över i alla fall, som du skriver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.