God kväll!


Jag och min älskade provdocka. 😉

Ska snart lägga mig (är tanken) men skulle vilja höra vad ni vill läsa om här i bloggen och vad som inte intresserar er alls. Vad ska jag lägga krut på? Jag kollar förstås hur många som klickat “Klicka här om du gillar mitt inlägg” och försöker gå efter det men det är ju alltid bra att fråga och kommunicera. 🙂

16 Comments

 1. lotta
  2 March 2012 / 02:53

  Klickar alltid på “gillar” knappen så jag är nog inte till mycket hjälp rent statistik mässigt men skulle uppskatta mer smink och hudvårds recensioner, toppen att slippa köpa “grisen i säcken” när man är nyfiken på något nytt.

 2. 2 March 2012 / 07:10

  Tycker att du har en bra blandning och mix 🙂 kram

 3. Carolina
  2 March 2012 / 07:11

  Gillar dagens, webbutiksnytt och dagens provdocka men även det lite personliga om vad ni gör på dagarna!

 4. /carina
  2 March 2012 / 07:29

  Gillade veckans lista på hur man kan pigga upp vår-garderoben! Är ointresserad av web-shoperna, men det mest eftersom jag bor i utlanför Sverige och ändå intekan handla där.

 5. 2 March 2012 / 09:34

  Gillar din blandning du har på bloggen, men skulle önska att se lite mer om hudvård eftersom att du är hudvårdstokig, och du blir lite bättre på att svara på kommentarer…

  Ställde en fråga här http://kathe.nu/2012/02/14/vad-vet-jag-om-veet/#comments men fick aldrig något svar. Anledningen till att jag frågade var för att många har generande hårväxt på överläppen (och på andra ställen), och jag ville då veta om krämen fungerade och är lämplig att använda på fler ställen på kroppen än bara på benen.

 6. Pernilla
  2 March 2012 / 10:10

  Anledningen till att jag följt din blogg i över 5 år är att jag gillar blandningen av inläggen & att du kommer med inspirerande tips 🙂

 7. Jennie
  2 March 2012 / 13:00

  Gillar bloggen som den är, men jag uppskattar dina mode- och skönhets tips mest och skulle gärna vilja ha mer inlägg om olika trender som är inne och “på g”.

 8. Anna L
  2 March 2012 / 14:35

  Precis som övriga så gillar jag blandningen, men tycker extra mycket om bland annat när du testar kläder i butik eller webbshoppar hem, särskilt kanske sådant som är omskrivet just nu. Och bilder på det, så klart. Just det som är konsumentjournalistik gillar jag extra mycket. Tankar om trender, frisyrer, hajper etc – det är spännande. Och utlottningar och tävlingar är inte så tokigt! Sedan gillar jag rent allmänt när du har jobbat lite extra med layouten. 😀 Jag skulle ibland önska ännu bättre, rent tekniskt, outfitbilder, särskilt de som är tagna inomhus. Bättre ljus och bättre upplösning på bilderna. i övrigt: tack för personlig blogg med hjärna och hjärta!

 9. Carro
  2 March 2012 / 15:36

  Som du vet så är jag en stor fan av din blogg:)
  Det son jag gillar mest: När du visar upp kläder från butikerna som är “inne” nu. Det är du väldigt bra på.
  Det som jag gillar minst! ( du ville veta.) är: träning.

 10. Anna O-mamma till Tyra
  2 March 2012 / 19:31

  Gillar “dagens outfit”, dina shoppingtips och så vill jag ju gärna läsa lite om bebisarna eftersom min lilla tjej är i ungefär samma ålder. 🙂

 11. Eva
  3 March 2012 / 00:10

  Jag gillar blandningen. När du berättar om olika maträtter är ett plus och allmänt om din vardag.
  Din blogg är jättebra.

 12. 3 March 2012 / 09:20

  Gillar nya inläggen med provdockan och olika outfits, speciellt halsbanden på denna bild;-).
  Jag skulle vilja höra mer om webbshoppar du själv tycker har bra och mindre bra service och vilka som alltid har de senaste nyheterna (snabbast på bollen) osv.

 13. jenny
  3 March 2012 / 12:22

  Så otroligt snygg du var på denna bilden. (du är ju alltid snygg då, men…..) kram

 14. Elin
  3 March 2012 / 21:53

  Jag gillar mest kläd och sminktipsen 🙂

  Jag är så sugen på provdockan jag med 🙂 Hur är den i materialet i kroppen? Tyg på nåt hårt material eller vadderad på nåt vis? Tänker på om den går att torka av eller inte..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.