Vilken dag!

Jag har hunnit med massor då mamma (pappa kom senare med stora sonen) varit här och hjälpt till med bebisarna – gått till tandläkaren, städat undan saker, handlat mat, reafyndat barnkläder, hämtat ut roliga paket, köpt blommor som jag ställt lite varstans, bakat chokladkaka och mer som jag redan glömt. 😉 Finns inget bättre än när man känner flytet och får gjort saker. Skulle vilja fortsätta men väljer att ta det “lugnt” ikväll så att jag inte överdriver och tar ut mig igen. Vill ju bli helt frisk så jag kan träna igen.

Tack för era svar. Jag tar till mig allt och det är alltid bra att få ställt in kompassen vilken riktning bloggen ska ha.

2 Comments

  1. Carro
    3 March 2012 / 14:10

    Är nyfiken på vad som är i acne paketet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.