Vad vet jag om Veet?

Jo, att Veet lanserar en ny fuktighetskräm, Veet Hair Minimising Body Moisturiser, som ska hjälpa till att minska hårväxten efter rakning. Produkten ska också göra hårstråna mjukare och tunnare. Fick hem den här flaskan med ett presskit och den ska testas på benen, eller rättare sagt på ena benet för att lättare upptäcka ev. effekt.

Pr-firman skickade med min favoritborttagningskräm (<– läs min recension) också – kanon eftersom förra flaskan precis tog slut. 🙂

2 Comments

  1. 14 February 2012 / 20:27

    Åhhh den skulle jag också vilja testa. Får den enbart användas på benen eller kan den användas på andra ställen också?

  2. 14 February 2012 / 20:52

    Usch, nu får jag skämmas för att jag slarvar totalt med att raka benen denna vinter,,,,Men ska bli spännande att läsa vad du tyckte om denna produk, kanske värt ett försök även för mig? Önskar dig en trevlig alla hjärtans kväll, du är så duktig som bollar med tre barn och blogg och ändå ser så snygg ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.