Bra hårborttagningskräm

I våras fick jag ett presskit från Veet men då orkade jag inte testa. Det har jag gjort nu under sensommaren (det kommer fler tester framöver). Veet Suprem Essence är en hårborttagningskräm som appliceras ca 1 min innan duschen och som verkar under tiden du duschar, dock max 6 min. Efter verkningstiden skrubbas den lätt bort med en svamp som medföljer. Himla smidigt när man inte har tid att vänta flera minuter som med vanlig hårborttagningskräm. Resultat blir bra och det dröjer några dagar innan proceduren behöver göras om, vilket också sparar tid jämfört med rakning som måste göras varje dag. Som ni märker är jag väldigt förtjust i att spara tid nu. Några minuter hit eller dit kan göra stor skillnad. 🙂

Jag har också testat en hårborttagningskräm från Veet som sprejas direkt på benen –Veet Spray-On Suprem Essence. Bekväm att använda och ger inger klet på händerna men jag överdoserade den nog för den räckte bara två gånger vilket blir för dyrt.

Priset för Veet Suprem Essence är 109 kr för 135 ml och den finns att klicka hem hos t.ex. Eleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.