Inte kritvita

Nu har de snygga byxorna kommit på plats i Gina Tricots webbutik. Priset är 299 kr och det glädjer mig att de inte är kritvita utan off-white. Himla sugen men man kan inte klicka hem allt, eller? Lite märkligt att de är av ren bomull, lite stretch brukar aldrig vara fel när det är tajtare byxmodeller.

Tänkte besvara kommentarer och surfa runt ikväll men inte förrän för en kvart sedan sov alla barnen så jag vill inte riskera att mitt knapprande väcker någon. En sista omgång plankor och sedan lägger jag mig nog.

4 Comments

 1. 14 February 2012 / 23:25

  Blev jättesugen på dem när jag kikade in på gina tidigare idag. Funderar mest på hur genomskinliga de är. Sov gott. 🙂

 2. Camilla
  15 February 2012 / 14:33

  Fast de är inte av ren bomull enligt produktinformationen: Material
  Bomull 64% Nylon 33% Elastan 3% =)

  Jag blev väldans sugen på de svarta.

 3. 15 February 2012 / 15:31

  fina, ska kollas in 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.