Lördagslunch

Det blir spagetti med köttfärssås för alla, något olika varianter men med ungefär samma bas. Och så var jag sugen på vitlöksbröd och och parmesan. Mmmm, ska bli så gott. Perfekt efter sonens tennisträning när han är som mest hungrig.

Jag har snart tagit halva antibiotikakuren men undrar om det verkligen hjälper. Igår kväll hade jag pyttelite ont i halsen (vilket jag brukar få när jag slarvar och går ut när det är kallt – ja, jag vet att det ska inte ha någon betydelse säger “den stora grå massan” men jag kanske har känsliga luftrör för jag märker alltid skillnad, kall luft är inget som gynnar mina förkylningar eller halsfluss som i det här fallet).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.