Kesella-tajm!


Foto: Nya kuddfodralet från H&M syns i bakgrunden.

Jag har blivit kesellaberoende – varje kväll (nästan) mixar jag kesella med frysta blåbär, hallon eller mango och lite vaniljpulver och toppar med mandlar (slut just ikväll). Mango är ju ganska sött och det blir som en len mjukglass. Äter mer kolhydrater på kvällen nu för att inte gå ner i vikt.

På morgonen har jag fastnat totalt när det gäller havrepannkakor. Det är så gott att jag längtar!

Min magcoaching går ut i nästa vecka och jag känner att jag fått verktygen nu för att veta hur jag ska fortsätta träna magen/bålen. När det gäller maten ska jag testa min egen variant – jag kommer att lägga till något mer mättade fetter och börja äta potatis igen någon gång per vecka. Och sedan blir det någon ruta mörk choklad varje dag. Jag kommer dock inte att gå tillbaka till att äta kakor varje dag som det blev efter dopet och i december. *hehe* Det var nog lite överdrivet om jag tänker efter. Jag kommer att fortsätta undvika onödigt socker och vetemjöl på vardagarna för jag känner att jag mår så bra av det.

2 Comments

  1. 11 February 2012 / 13:47

    Mm ja kesella med bär är så himla gott, är verkligen beroende av kesella och måste jämt ha det hemma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.