Istället för att rota i garderoben…

..så letar jag inspiration inför våren 2012 i mitt bloggarkiv från våren och sommaren 2010. Ja, för 2011 finns inte mycket inspiration för då var jag höggravid typ hela våren. 🙂

Älskar den ärmlösa kavajen och kamouflageshortsen. Västen är nog i tvättstugan (allt har en förmåga att hamna där..) och shortsen ligger nog i klädkammaren.

Min volangblus från Vila finns redan i garderoben. Kommer att användas för jag blir så glad av färgen!

Älskar den här jackan från Culture och den hänger redo att användas så fort det blir varmare. Sandalerna ska jag också ta fram.

Vita shorts från Gina Tricot som jag minns var lite stora i midjan men jag gillar att de är fluffiga i modellen. Borde finnas i klädkammaren.

Mockajackan ska jag också ta fram igen. Bra färg som passar till det mesta. Sjalen kommer från H&M och den ligger nog i en låda i hallen.

Kjolen har jag koll på vad den är och jag har redan testat den. Trevlig vårfärg! Sjalen från Missoni ser jag fram emot att använda i vår. Fin till min beige trench också.

Byxorna kommer från Gina Tricot (tror jag) och finns nog i klädkammaren. Bältet ska jag också leta fram, kanske ligger i underklädeslådan i sovrummet.

Ja, detta funkade, nu fick jag inspiration och energi att börja rota i garderoben och klädkammaren. Får se hur långt jag hinner.

4 Comments

 1. Anna L
  11 February 2012 / 20:01

  Jag gillar uggletröjan. Och du är SÅ snygg i uppsatt hår!

  • 13 February 2012 / 14:09

   Tack! Trivs inte riktigt med uppsatt hår alltid men försöker vänja mig. 🙂

 2. 11 February 2012 / 20:34

  Snygga outfits. Kul att kika i arkivet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.