Guldbyxorna

De finns att klicka hem för 299 kr hos H&M. Tyvärr är de ganska höga i midjan och det är väl ev. det som kan sätta stopp för mig. Håller dock tummarna för att de ska passa ändå eftersom H&M brukar ha ganska raka byxmodeller.

Annars går magcoachingen framåt. Jag har dock råkat gå ner ett kilo för mycket jämfört med före graviditeten (i och med att jag blev sjuk) så jag ska äta upp mig och lägga på mig muskler. Och mer plankor ska det bli. Det är hårt jobb med plankorna men det kommer ju att ge resultat, jag märker det redan efter en månad.

1 Comment

  1. Anna O-mamma till Tyra
    10 February 2012 / 07:46

    Jag har de i silver och jag älskar dem! Skitsnygga. Inte haft de nu när det är snö och minusgrader men närmare våren så!
    Angående magträning måste jag ta tag i det……….. Tänkte köpa mig en rockring faktiskt också och försöka göra plankor igen. Tycker bara det är såååå jobbigt :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.