Vårpirr

Det må snöa ute och storma men inne vill jag ha vår. Jag har bytt ut soffbordet mot två barnvänliga förvaringskuber i svart tyg som jag köpte på Mio för att par år sedan. Kunde först inte hitta elefantbrickan från Ikea men idag fann jag den av ren slump. Blev så glad. Bra när man tillfälligt vill kunna dricka kaffe eller så. Nu blir jag sugen på att vårpiffa – tvätta plädar, byta ut kuddfodral och så.

På matsalsbordet står isrosa tulpaner så det får bli ljust turkos och rosa i vardagsrummet.

Vilka färger vurmar ni för i vardagsrummet just nu?

4 Comments

  1. Anna L
    10 February 2012 / 15:59

    Turkos och brörklövsgrönt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.