Som ett brev på posten

Då var det dags för ögoninflammationen. Jag brukar få ganska elaka sådana omkring vartannat år och nu är det dags igen vilket jag också befarade. Sjukvården vill ju gärna att man ska vänta ett tag och se om det går över men det har jag gjort så många gånger nu att jag är trött på det. Det tar längre tid att bli bra. Jag får helt enkelt sno sonens örondroppar och hoppas att de hjälper. Och så är jag hemskt sugen att köpa ögondroppar illegalt (för jag brukar behöva starkare saker) men känner inte till någon säker sida. Ja, så desperat är jag. 🙂

Uppdaterat!
Jag drog nog för snabb slutsats. Jag avvaktar med behandling i ett dygn. Sista klagomålet innan jag återgår till mitt vanliga positiva jag: Varför gör de tabletter så himla stora? Trots att jag delar tabletten (Kåvepenin) så kände jag hur det raspade till i halsen. Usch, avskyr sånt.

1 Comment

  1. Elin
    9 February 2012 / 10:53

    Jag har också svårt att svälja Kåvepenin, men brukar dela i två och så svälja med en stor sked fil eller liknande. Slinker ned betydligt lättare då. För övrigt tror jag att man kan köpa läkemedel på Goldpharma och det är inte illegalt, men jag har bara läst det så har inte gjort några egna efterforskningar om det stämmer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.