T-shirtklänningar

Jag kan inte tröttna på t-shirtklänningar, särskilt inte de fina från See by Chloé som brukar återkomma i kollektionerna. Gillar både den smömönstrade och den blommiga. Ja, även fast den är storblommig. Mönstret är inte upprepat perfekt, och då gillar jag det. 🙂 Har en bananklänning från See by Chloé (om ni gamla läsare minns?) som jag köpte får flera år sedan. Tyvärr har den fått fläckar men jag ska ta med den till pappa imorgon så hoppas jag att han kan få bort dem.

Acne har enfärgade t-shirtklänningar. Jag har den svarta. Tror jag inviger den imorgon så ni får se den då. Hittar den tyvärr inte i deras webbutik just nu. Kanske slutsåld?

1 Comment

  1. 31 January 2012 / 01:50

    Blommig? Är det jag som tagit för många bläckplumpstest, jag tycker det ser ut som ett ansikte, med hår och lite suddiga ögon och en mun. Fina var de båda två i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.