Snygga veckan: Dag 1

Har ni börjat packa in håret än? Jag slängde snabbt i en krämig inpackning från Brazilian Blowout så att den får verka hela kvällen. Ganska bra tips tycker jag själv. 😉

Uppdaterar löpande…

kl 20:52 Tvättat ur inpackningen. Håret känns lent och bra. Strax dags för kvällens kesella med hallon och mandlar. Dricker grönt te just nu. Bara väntar på att någon liten ska vakna men de kanske vill sova ikväll. 🙂

kl. 21:04 Jäklar vad teet är varmt! Ska det aldrig svalna? Min tandblekning heter Easywhite. OBS! Kolla upp så att ert blekmedel fungerar vid ev. graviditet eller amning.

kl. 22:40 Precis lagt Hektor som vaknade strax efter förra uppdateringen. Blir ingen tandblekning ikväll för jag är trött och måste i säng. Fortsätter med “Snygga veckan” imorgon. 🙂

1 Comment

 1. Carro
  30 January 2012 / 19:58

  Inpackning väntar!
  Såg det här hos lisen på chic:Mercedes Bentz Fashion Week har gått av stapeln och en mängd spännande skönhetsnyheter ska presenteras. Först ut den här veckan var en ny hudvårdsserie signerad Yves Saint Laurent. Serien, Forever Youth Liberator, har tagit fasta på vetenskapen runt de glykaner som finns naturligt i huden där de faktiskt spelar en avgörande roll för hudens struktur och uppbyggnad och har skapat en kombination  som sätter fart på cellernas reaktion och mekanismer. Alla ni biokemister där ute förstår vad jag menar, men för er som vill ha lite mer lättfattlig fakta: 5000 personer stod på väntelistan i UK en vecka innan serumet lanserades, så förväntningarna är skyhöga. För vad? Ja, en slätare hud, jämnare yta, ökad spänst och färre rynkor naturligtvis. To be continued.

  Förutom serum lanseras en ögonkräm, rengöring, ansiktsvatten och tre krämer för olika behov.

  Vad tror du? Kanske värt att prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.