Måndagens outfit

Jag ska försöka knäppa en bild på dagens outfit lite oftare. Här är dagens; blus från Hunkydory och jeans/jeggings från Only.

Under förmiddagen har jag gått en runda, fixat disken och lekt med bebisarna. Jag har också börjat fundera på vad jag vill göra efter mammaledigheten – är mammaledig som längst till och med juni. Förskola/dagis blir det dock inte förrän nästa höst. Tänkte ansöka om vårdnadsbidrag och lösa det ändå genom att kanske jobba till viss del hemifrån. I våras fick jag erbjudanden om roliga samarbeten men då jag var sängliggande p.g.a. tvillinggraviditeten så jag fick tyvärr tacka nej till allt roligt.

P.S. Min Monkiklänning har kommit. Ska försöka hinna hämta ut den tidigt imorgon. Fler som beställde sjömansklänningen? Vad tycker ni om den?

2 Comments

  1. 30 January 2012 / 20:40

    Dagens… Jag har helt kommit av mig, tycker typ inte det känns värt att klä sig när jag bara är hemma….. Och sen passar ju inget nu heller 🙁

  2. 1 February 2012 / 18:49

    Snyggt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.