Vilken natt

Hektor åt inte ersättningen igår kväll och fick för sig att han skulle amma varannan timme, busen. 😉 Sambon kommer som tur är hem lite tidigare idag så att jag ev. kan lägga mig en stund då. Också har jag lovat mig själv att lägga mig tidigt ikväll. Att det ska vara så svårt att komma i säng.

Hur gör ni för att lägga er i tid?

3 Comments

 1. 5 January 2012 / 14:08

  Jag kommer heller aldrig i säng i tid, så skönt när huset är tyst på kvällen ; ) Men jag har å andra sidan inga tvillingar att ta hand om, så gör inte så mycket att man är vaken lite länge ; )

 2. Anna L
  6 January 2012 / 00:08

  Jag lyckas inte heller, är hopplös på att komma i säng.

 3. 6 January 2012 / 23:45

  Jag är också hopplös – tänker varje morgon att ikväll då ska jag lägga mig i tid, men sen så kommer kvällen och ja… då blir jag pigg igen och tycker det är skönt med lite lugn och ro… och så vips så är klockan över tolv igen :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.