Lördag

Fick en lång sovmorgon (gick upp strax innan elva!!) då Chloé blev förkyld i natt och efter frukosten gav jag mig iväg för att träna. Så obeskrivligt skönt. Är tankad med massor av energi. Det kan behövas eftersom två av tre barn är snoriga.

Kvällen tänkte jag ägna åt att prova träningskläder, äta carpaccio, amma (bra för att förebygga öroninflammation hos förkylda barn) och göra plankor (magövningar alltså). Har de senaste dagarna fått en obeskrivlig träningsvärk i magen så någon nytta måste plankorna göra. Om sex veckor borde jag se resultat. I nästa vecka börjar jag dessutom följa Olgas kostråd/recept. Har beställt kokosolja och jordnötssmör från Bodystore.

1 Comment

  1. 9 January 2012 / 10:47

    Åh, avis på better bodies-kläderna! Ser jag rätt om de är fyndade på rea dessutom?! Roligt att läsa om din träning och motivation, alldeles för länge sen jag tittade in insåg jag nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.