Formen den 4 januari

Körde ett träningspass hemma idag inkl. Olgas plankor. Värmde upp med rockringen. Kom på att jag måste fråga om den är OK att använda i samband med magcoachingen.

Så som jag ser ut idag, snart 7 månader efter kejsarsnitt och tvillinggraviditet. Har inte kunnat köra på så hårt som jag tänkte mig men nu börjar handleden bli bättre och jag vågar snart använda tyngre vikter. Bålen är största prioritet men jag kommer parallellt att försöka bygga på armar, bröst, rygg, ända och ben.

Ska försöka lägga upp nya bilder varje månad för att kunna jämföra. Är skitpeppad. 🙂

5 Comments

 1. karin
  4 January 2012 / 22:26

  Ska bli kul att följa dig!

 2. 5 January 2012 / 13:24

  Lyxlyx med hemmagym – vill jag också ha!
  Jag tycker redan du ser ut att vara i väldigt bra form 🙂
  Jag är också pepp nu efter att ha dragits med förkylning i några veckor. Så i em blir det nog ett gympass!

 3. 5 January 2012 / 20:42

  Power mamma!

  Du e ju så himla fin sötis! o vilket snyggt gym du har!

  Kramar

 4. 6 January 2012 / 18:49

  OMG du har ju redan supersnygg kropp! Snyggare än de flesta som inte fött några barn. Men det är ju alltid kul att bli ännu mer vältränad och känna sig stark och som att man orkar mer. Ska bli jättekul att följa. Jag har precis satt igång med träningen igen jag också, ska försöka köra Zumba, Pilates och styrketräning, allt hemma. Gick upp 3 kilo i jul, jag anklagar knäcken (som jag bakade 3 gånger och åt upp alla själv) 🙂 så jag ska försöka äta lite hälsosammare också. Tyvärr måste jag äta massa kolhydrater, vitt ris, vitt bröd, vit pasta, för att må bra pga av min magsjukdom och så lite fett som möjligt, så jag kan ju inte följa LCHF direkt ha,ha. Men huvudsaken är nog att få i sig mindre kalorier (energi) än vad man gör av med eller i alla fall att det går jämnt upp. Jag tänkte också köra plankor, kan ju vara bra att göra även innan man fått barn. Men när man tittar på mama fitness verkar ju plankorna göra mirakel verkligen. Du är så duktig som försöker få tid för träning fastän du har så fullt upp med familjen och tvillingarna, när du får en stund över måste du ju helst vilja landa i soffan, inte på gymbänken, hi,hi! Jag ska heja på dig hela vägen! Lycka till! Det kommer att gå toppen! Kram från Ellie

 5. 8 January 2012 / 17:30

  Håller tummarna att min förkylning släpper snart så jag kan träna igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.