Ni som har problem att nå framsidan

Nu har jag kontaktat webbhotellet. De brukar svara snabbt så jag återkommer med mer info när jag vet varför en del av er inte kan se startsidan.

Svar från mitt webbhotell:

Kan inte se något konstigt med domänen kathe.nu i DNS. Antagligen har deras internetleverantörer cachat någon gammal info i DNS. Men det borde funka tycker jag, kan du se ett mönster i vilken operatör dem har? Eventuellt kan det vara att dem har någon lokal DNS som cachat information ex. i en router liknande be dem starta om modem router liknande så skall det funka.

2 Comments

 1. caroline
  2 January 2012 / 11:54

  Hej!
  Du brukar ju testa och recensera en massa saker o undrar om du har några erfarenheter av air bra, genie bra eller aah bra (tror det stavas så)… är så trött på att hitta bhar som håller ordning på allt, köpte nya bhar, samma som jag haft och älskat i ca 10 års tid, efter amningen men de funkar inte längre.. dom är ju lite (läs mycket ; ) ) sladdrigare nu efter amningen så de ramlar liksom ut… gjorde ett försök att köpa bh i mellandagarna och provade 70 E i triumph och den var för liten så jag blev sur och gick hem… varför görs ingen bh med hela kupor, helst fodrade (jag fryser ofta och det är så fult när bröstvårtorna syns) men breda bekväma axelband i storlekar som passar sånna som har mer än b kupa, ja jag vet att de görs upp till dd på tex lindex men då är det små tunna (som spaggetti) axelband. Nu har inte jag några monster bröst så jag kan inte första att det inte kan finnas bhar som passar… måste vara sjukt svårt för de som verkligen HAR monster bröst att hitta bh…. har för länge sen gett upp att hitta en snygg sexig bh utan satsar enbart på bekvämlighet och funktion nu, vilket du nog förstår när det har gått så långt att man tycker att en air bra verkar vara en bra ide ; )
  kram Carro

 2. 3 January 2012 / 00:16

  Hoppas du ser inlägget där du fått bra svar av andra läsare. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.