I valet och kvalet

Jag tränade hårt på gymmet igår och ikväll tränade jag core i hemmagymmet med hjälp av pilatesbollen. Träningskläder är ett bra sätt att belöna sig för att hålla motivationen uppe. Ja, för nu är det slut med kakfrosseriet som pågått i snart två månader. Har ätit kakor eller annan skit i nästan varje dag men nu är det in med fräsch mat med mycket protein för att få resultat. Sambon har laddat upp kylen och frysen med spenat, rotfrukter, lax, kalkonfilé, hoki, kyckling, mandlar, påläggsskinka, ägg, kikärtor, svarta bönor, röda linser, krossade tomater m.m. m.m..

Jag fick presentkort hos Gymgrossisten i julklapp och tänkte beställa hem en träningströja. Jag har testat en i off white IRL (så mossigt :)) och jag gillade färgen, men den finns inte kvar där. Inte den svarta heller (kanske lite tråkigt men passar också till allt). Den gröna finns kvar i min storlek men jag undrar om jag passar i färgen.

Helt underbart skön hoodie, nästan så att jag vill ha byxorna också.

Min utgångspunkt och träningsmål får jag ta itu med och skriva i ett kommande inlägg. Fler som har satt upp träningsmål?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.