Läsarfråga: bh:ar

Läsaren Carro skrev så här:

Hej!
Du brukar ju testa och recensera en massa saker o undrar om du har några erfarenheter av air bra, genie bra eller aah bra (tror det stavas så)… är så trött på att hitta bhar som håller ordning på allt, köpte nya bhar, samma som jag haft och älskat i ca 10 års tid, efter amningen men de funkar inte längre.. dom är ju lite (läs mycket ; ) ) sladdrigare nu efter amningen så de ramlar liksom ut… gjorde ett försök att köpa bh i mellandagarna och provade 70 E i triumph och den var för liten så jag blev sur och gick hem… varför görs ingen bh med hela kupor, helst fodrade (jag fryser ofta och det är så fult när bröstvårtorna syns) men breda bekväma axelband i storlekar som passar sånna som har mer än b kupa, ja jag vet att de görs upp till dd på tex lindex men då är det små tunna (som spaggetti) axelband. Nu har inte jag några monster bröst så jag kan inte första att det inte kan finnas bhar som passar… måste vara sjukt svårt för de som verkligen HAR monster bröst att hitta bh…. har för länge sen gett upp att hitta en snygg sexig bh utan satsar enbart på bekvämlighet och funktion nu, vilket du nog förstår när det har gått så långt att man tycker att en air bra verkar vara en bra ide ; )
kram Carro

Lägger ut henns fråga här och hoppas ni läsare har bra tips att komma med. Just nu använder jag bara två tråkiga amningsbh:ar som börjar bli urtvättade, men om ett halvår (kanske) är det dags för mig att se vad som blev kvar efter amningen och skaffa nya bh:ar. Jag gillar också vadderade så att inte bröstvårtorna syns. Man vill ju inte se porrig ut. *haha*

9 Comments

 1. Bello
  2 January 2012 / 13:29

  Behåar av god kvalitet för alla möjliga storlekar köps allra bäst på http://www.figleaves.com! Välj först att kolla efter “bras” och sedan kategorin “Nursing & Maternity bras” så hittar ni massa modeller. De byter storlek utan kostnad men det kostar ju kring 40 kr att skicka tillbaka om den inte passar, dock är frakten gratis då. Mina favoritmärken för större kupstorlekar är Freya och Fantasie.

 2. Leny Bergquist
  2 January 2012 / 19:14

  Hej

  Japp det är en djungel i bh världen!! De har en underklädes affär i Åkarp som heter Kvinnligt Under. Där säljs alla storlekar i ryggen och till L cupa. Verkligen värt ett besök, de har även nät försäljning.

  Lycka till

  Mvh flower

 3. tina
  2 January 2012 / 19:16

  Den enda bh som håller måttet och är beroendeframkallande är triumph supersoft med lätt vadderade kupor och sköna axelband. kostar 430 men är värd varenda krona. Du lär inte bli besviken.

 4. Maria
  2 January 2012 / 21:20

  Man går till en underklädesaffär och ber om hjälp. Det är det absolut bästa man kan göra. Brösten ändrar form efter amning och när man blir äldre. Man kan behöva byta både storlek och modell. Jag gick till Details i Stockholm och fick superhjälp. Nu vet jag mycket bättre själv vad jag ska ha. Köper man en bh för runt 500 kr så håller den formen jättelänge. Tänk bara på att inte maskintvätta, handtvätt är det som gäller.
  Lycka till!

 5. Magdalena
  2 January 2012 / 23:31

  Det är inte lätt i bh djungeln, dom sista 5 åren har jag har det varit lätt, men nu när jag har gått ner i vikt så har brösten krympt ganska mycket och jag vet “inte” vilken storlek. Det är inte alltid lätt att få hjälp i affärerna, måste kan inte gå i förstor bh längre.

 6. Sara
  4 January 2012 / 20:25

  Jag handlar alltid hos change, de är de enda här i göteborg som har min storlek (j-kupa). De har en bh som är lite som “air bra” som jag tycker är jättebekväm. Jag tror att den passar ännu bättre på någon som inte har riktigt så stora som jag- värt att testa!

 7. 13 January 2012 / 13:06

  Kanske en lite sen kommentar..?! Men, hittar man inget på Triumph som passar är mitt tips Chantelle. De har en uppsjö av modeller som är breda i ryggen, stabila axelband och kupor som går en bit upp (så man slipper det där att det trillar över…). Sen jag blev gravid har jag behövt gå upp till 70F, och… den är faktiskt tokskön! (kanske är det olika i olika städer, men här i Helsingborg är personalen på Twilfit grymma.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.