Varm vinterjacka

Jag har varit på jakt efter en varm vinterjacka en längre tid. Den ska gå ner över ändan och nu hoppas jag att den här från Odd Molly ska vara perfekt för mig, d.v.s. sitta hyfsat snyggt på och vara varm. Enligt Nelly få den 4 av 5 på deras “varmskala”. Den finns att klicka hem för nästan halva priset hos Tintinstyle. Tänkte först på en i vintervitt men den fanns inte kvar i min storlek så det blev en röd. Vid närmare tanke inte helt fel, jag kanske till och med blir piffig. Och så slipper jag ser skitig ut i vinter. 🙂

2 Comments

  1. Magdalena
    16 December 2011 / 23:15

    Jag köpte en Didrikson jacka med stormsystem och den fryser jag inte i.

  2. Hanna
    17 December 2011 / 14:00

    Jag har den där jackan och är jättenöjd med den. Som vintern varit än så länge funkar den fint och bor man lite längre söderut funkar den säkert hela vintersäsongen. Här i Norrland får man dock snart byta till en tjockare. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.