Guldtopp


Den här toppen gör susen på nyår om man snabbt vill uppdatera sin garderob med enkla medel. Snygg till svarta snäva byxor, klackar och en volumniös frisyr. Den kostar 349 kr och kommer från Vila/Nelly.

Vi kommer att stanna hemma på nyår och det ska bli sååå skönt! Nyårsmys under dagen, och på kvällen vid åtta- eller kanske niotiden när de minsta sover blir det en trerätters i all enkelhet, ja, när vi känner att det passar. Vid tolvslaget något mousserande och sedan i säng för att vara redo för ett nytt spännande år och en ny morgon. 🙂

Har ni något inplanerat på nyår? Vet ni vad ni ska ha på er?

3 Comments

  1. 16 December 2011 / 22:48

    Den var riktigt snygg! Ungefär samma som er med goda vänner, vi har ju också en småtting hemma som inte går att lämna ensam på nyår;) Beträffande klädsel hinner jag nog ändra mig flera ggr innan jag bestämt mig;)

  2. 18 December 2011 / 10:44

    Vilken fin topp! Våra nyårsplaner är lite oklara än så länge, men de involverar vänner och god mat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.