Är bloggen konstig?

Carina skrev så här:

Jag fattar inte varför jag inte kan läsa din blogg annat än via kommentarerna! Om ja klickar på “hem-huset” kommer IIS7 och det är jag inte intresserad av.

Är det fler som märkt av detta? Låter ju inte alls bra och i sådana fall måste det åtgärdas.

9 Comments

 1. Nette
  16 December 2011 / 22:34

  Jag hade samma problem för några veckor sedan, men inte längre. Om det nu hjälper på nåt vis… Använder firefox som webläsare, vet inte om det kan spela någon roll?

 2. Maria
  16 December 2011 / 22:43

  Jag har också haft samma erfarenhet. Sedan oktober har jag inte kunnat komma in på din blogg jag fick alltid upp IIS7, så jag trodde att något hade hänt, att du plötsligt slutat blogga. Men för två veckor googlade jag på din blogg och kan sedan dess komma in på sidan. Mycket konstigt. // MVH

 3. 16 December 2011 / 22:55

  Nope här funkar det bra. Kan bero på olika webläsare kanske, jag kör IE.

 4. 16 December 2011 / 23:08

  Jag tror din blogg har råkat ut för något slags angrepp, typ malware. Jag blev också skickad vidare till en annan sida (minns inte vad den hette) för någon månad sedan när jag skulle besöka bloggen. För att få bort det gick jag gick in under Internetalternativ i browsern och städade bort alla cookies och försökte knappa in adressen igen och då gick det. Det är möjligt att det är något som bara drabbar Firefox, jag använder också den.

 5. Bello
  17 December 2011 / 00:43

  Jag hade samma grej för några veckor sedan, typ 4 gånger av 5 kom IIS7 upp, och det höll i sig i några veckor. Jag använder Google Chrome.

 6. Nina
  17 December 2011 / 11:06

  Jag har råkat ut för samma grej när jag skulle besöka din blogg för nån vecka sedan. Jag kom bara in om jag gogglade på kathe, inte om jag skrev adressen rakt av. Märkligt, men plötsligt funkade det igen.

 7. 17 December 2011 / 18:49

  Exakt samma för mig, kommer nu in via googlelänken.

 8. /carina
  27 December 2011 / 20:42

  Jag har fortfarande samma problem med att komma in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.