Raspberry

Jag har blivit med en ny topp från Acne i färgen raspberry som kunde ha varit lite varmare och mer flirtig men jag tror den är OK till mig ändå. Modellen heter Wonder Tencel och jag har en likadan i svart men av bomull. Den här är slinkigare i tyget och har ett finare fall. Tillhör S/S 2012.

2 Comments

  1. /carina
    16 December 2011 / 19:19

    Jag fattar inte varför jag inte kan läsa din blogg annat än via kommentarerna! Om ja klickar på “hem-huset” kommer IIS7 och det är jag inte intresserad av.

    • 16 December 2011 / 21:53

      Har lagt upp ett eget inlägg så får jag se om det är fler som har samma problem Tack för hjälpen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.