Hej o hå

Då var det fredag igen! Jag var så bloggsugen igår men hann inte med ett endaste litet inlägg. Får se hur det går idag. 🙂

Hektor var uppe ganska mycket igår kväll/natt så jag häller i mig kaffe nu. Chloé är mätt och nöjd och jag ska strax fixa till mig. Imorgon står träning och julmarknad på schemat och på söndag kommer vänner hit på lunch. Knepet för att hinna är att fixa maten på kvällen när förhoppningsvis många sover. Det blir sallad med lax. Och på måndag blir det ett kärt besök hos frisören. Mitt hår skriker efter henne så att jag får ont i öronen. 😉

Ha en superfin fredag!!

2 Comments

  1. 16 December 2011 / 11:09

    Vart är det julmarknad? 🙂

    • 16 December 2011 / 21:54

      Svedala på eftermiddagen. Är ni sugna? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.