Nästan en dagens


Chloé har klänning från H&M, leopardleggings från Proud och strumpor från POP. Jag drog på mig ett linne från Hunkydory och leggings från Modström efter morgonens styrketräning.

Jag har haft en så bra dag! Hela familjen sov till kvart i åtta, strax efter nio var jag på gymmet, när jag kom hem ammade jag och småttingarna somnade så att jag kunde förbereda lunchen, mamma kom och hjälpte mig röja i källaren så att jag kan få plats med en träningshörna, småbarnen somnade innan klockan åtta och den äldste vid nio, jag och sambon åt middag därefter och nu sitter jag här hur avkopplad som helst. Lunchen till imorgon är också klar för dina fixade jag när mamma satt barnvakt.

Nu satte Hektor igång och snacka, eller jollra. Avvaktar ett tag och ser om han somnar själv.

3 Comments

  1. elin, uppsala
    18 December 2011 / 23:43

    Så söt hon e…:) Ser ut att va lik dig..

  2. 19 December 2011 / 13:40

    Söt! Och fina leggings ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.