Mycket nöjd med helgen!

Jag har mest varit hemma men hunnit med både fredagsmys med hela familjen, plockat fram bebiskläder i stl 74, plockat undan en del, tränat en gång, hyrt och sett en hel film (!) på lördagkvällen tillsammans med sambon. I veckan satsar jag på fler barnvagnspromenader, trist men nödvändigt pappersarbete och lite uppiffning för egen del. Jag hoppas hinna julpynta mer också.

Hur har ni haft det? 🙂

3 Comments

 1. Silla
  20 November 2011 / 23:04

  Oj vad de växer! Min lilla är 6 mån och 62 passar fortfarande bäst, tom stort i vissa fall… Ska börja julpyntandet imorgon med adventsstjärnor och ljusstake. Fast köpte ju iofs gran för ett par veckor sen, blev plast pga allergi.

  • 21 November 2011 / 10:04

   Ja, de växer som bara det. 🙂 Sist ammade jag bara och då tror jag att stora sonen låg lite under normalkurvan viktmässigt (har för mig att den är gjord baserat på flaskuppfödda barn) och nu kör jag med mycket amning och dessutom ersättning upp till tre gånger per dag. De var 65 cm långa vid 5 månaders-kontrollen så det är 68 som gäller nu och 74 om det är små storlekar (Zara t.ex.). Försöker ligga ett steg före så att kläderna är redo att användas. 🙂

 2. Silla
  21 November 2011 / 20:54

  är det så att kurvan är på flaskfödda barn?! inte konstigt isf att hon ligger en bra bit under… Vad bra kämpat av dig att amma tvillingarna! Jag blir riktigt imponerad. Det har varit mycket jobbigare att amma än jag föreställt mig, och då är det bara en liten bebis, längtar faktiskt tills det är klart. (Mest för att min inte tar flaskan alls och jag längtar efter lite egentid- bara ett par timmar =) )Som sagt, imponerande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.