Recension: Yvonne Ryding Eye Make Up Remover

Jag har testat Yvonne Ryding Eye Make Up Remover under en ganska lång period och jag är glatt överraskad. Produkten är baserad på ekologisk rapsolja och trots att jag inte gillar oljebaserade ögonmakeupremovers i vanliga fall så älskar jag denna. Jag fukatar varje kväll en bomullspad med vatten, kramar ur och tillsätter sedan några enstaka droppar av removern och då löser mascaran sig fint, också Lancomes mascaror som brukar vara svåra att få av.  Ett stort plus för att produkten är mycket dryg. Enda nackdelen är att den inte är så bra att använda precis innan man ska ha i linser.

Yvonne Ryding Eye Make Up Remover går att köpa direkt i Yvonne Rydings webbutik men finns också hos Eleven (om du vill shoppa annat samtidigt). Priset är 89 kr.

4 Comments

 1. 21 November 2011 / 11:01

  Bra pris med, speciellt eftersom den är dryg. Ska jag prova!

 2. 21 November 2011 / 12:31

  Tack för tipset!! Priset är ju helt ok så det måste jag prova. Har provat en del andra produkter av Yvonne Ryding och varit nöjd. Ha en fin dag!

 3. Therese
  22 November 2011 / 11:36

  Hej. Tänkte kolla med dig om du testat några produkter från Kiehl’s. Jag fick lite tester i en butik när vi var i Barcelona. Köpte Midnight Repair Oil. Har använt de små proverna nu i ca en vecka, de känns superbra. Jag har så himla torr hy så nästan inga märken håller måttet. Hade varit kul om du testade dem här på bloggen.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.