Julgalen

Idag har jag börjat julpynta. Hann faktiskt en hel del trots allt, för mamma var här och hjälpte till med småttingarna. Imorgon fortsätter det men nu blir det en kvarts paus framför datorn. Kan varmt rekommendera till alla som har ont om tid att börja i tid med julförberedelser så att man slipper stressa. Det är ju myset man vill åt!

2 Comments

  1. 10 November 2011 / 21:33

    Skönt att du är tillbaka 🙂 Jag är också julpyntssugen, men ska försöka hålla mig lite till 🙂

  2. 11 November 2011 / 22:00

    Jag har nästan glömt bort (!?) att det är jul snart. Det känns så långt bort eftersom det fortfarande är varmt och det har inte kommit någon snö… Men jag måste ta tag i de där kartongerna snart tror jag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.