Välbehållen

Fina, fina ni som varit oroliga för mig/oss. Inte meningen att göra er oroliga. Jag har bara haft fullt upp i förra veckan med höstlov och att bli friska kombinerat med att sambon har rest en del med jobbet, så nu försöker jag komma i fatt så mycket det bara går. Känner att bihåleinflammationen har gett med sig och det är snart dags att ta upp träningen igen.

Imorgon kommer mamma och passar bebisar och själv tänkte jag julpynta varvat med städning. Det ser jag fram emot.

På torsdag är det dags för BVC-besök och andra vaccineringen. Antagligen blir det ingen träning då eftersom de blev ganska kinkiga sist och bara ville amma så jag satsar på soffan hela den eftermiddagen och kvällen, men jag tänkte komma iväg och träna på lördag åtminstone.

Ja, och på söndag är det farsdag och då blir det gås eller anka till middag. Mums!!

Men nu är jag i alla fall tillbaka efter min lilla paus! 🙂

7 Comments

 1. Anna L
  7 November 2011 / 23:11

  Det var ju för väl att det bara var livet och inget allvarligt som har pågått i några dagar! Ha det fint!

 2. Anna L
  7 November 2011 / 23:12

  Ja, livet är ju iofs allvarligt, men… 😀

 3. 8 November 2011 / 01:13

  Puh jag började bli orolig och var precis på väg att fråga. Skönt att ni mår bra:)

 4. Carro
  8 November 2011 / 01:53

  Det var skönt att höra!
  Mysigt med allt julpyssel.

 5. 8 November 2011 / 02:08

  Skönt att höra !!

 6. caroline
  8 November 2011 / 10:55

  jag har inte varit orolig för jag förstår att du har fullt upp men när du skrev att du skulle JULPYNTA idag så blev jag orolig… du vet att det bara är början på november va ; )

 7. 8 November 2011 / 11:00

  Roligt att du är tillbaks =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.