Min önskelista

Mamma krävde bokstavligen en önskelista av mig då jag snart fyller år så jag lägger ut den här så kanske ni kan få inspiration när ni ska hitta på julklappar och presenter till andra. Jag har börjat köpa lite julklappar, har ni?

Träningsrelaterat
Multigym hos Halens (rea)
Rosa träningsmatta hos Halens
Rockring från leksaksaffären 😉
Proteinpulver i jordgubbssmak från Syntha-6
Proteinbar och andra från Multipower
Prenumeration på tidningarna Fitness och Body
Två hantlar ca 5 kg eller som går att reglera från 5-10 kg
Opalescence tandkräm
bareMinerals Boxum Lip Plumper i färgen Amber
Falke strumpbyxor i svart och off-white i stl S/M
YSL concealer set
Gasbrännare + tändargas

8 Comments

 1. /carina
  9 November 2011 / 09:11

  JAJAMENSAN! Känner mig extremt väl förberedd i år,eftersom barnens julklappar i det närmaste är klara. Adventskalendern är dock en utmaning som jag inte är klar med än.. Och så finns du ju ett par syskonbarn och vänner som jag vill ge julklappar!

 2. 9 November 2011 / 20:05

  Ja jag har börjat! Ska nog också lägga upp en önskelista, bra tips =)

 3. 9 November 2011 / 20:20

  Ja, jag har börjat, vill inte spara allt till december och dagarna innan julafton och behöva stressa i onödan 😉

 4. Nina L
  9 November 2011 / 22:01

  Barnen får nog varsitt nintendo i år, vi har försökt tänja på det men nu fyller stora sju och “alla andra har”, och då åker lillen (fem år) som vanligt snålskjuts.
  Vi vuxna ger numera varandra bokpaket ur egna bokhyllan, ingen köphets eller onödiga saker, och smart återvinning av något man garanterat gillar. Däremot tycker jag det är viktigt att då och då ge mina föräldrar tacksamhetsgåvor, vi får (precis som du, tycker jag mig läsa i bloggen..?) otroligt mycket hjälp av dem, mer än när jag var barn, tror jag!! Barnvakt och dagishämtning, golvläggning, tapetsering, sylt och mos, etc!! Så till jullovet blir det biljetter till Spamalot på Vasan i Stockholm åt dem. Jag själv? Jo, jag har lagt fram en katalog från Troll Beads med mina favoriter inringade, och hoppas att maken fattar vinken….

 5. 10 November 2011 / 12:53

  Perfekt att önska sig såna där saker som är så trista att köpa själv =)

 6. 10 November 2011 / 13:34

  Vi har sett ut vad vi ska köpa till barnen. Skönt att ha kommit så långt.

 7. 10 November 2011 / 17:24

  Jag har också lagt upp en önskelista. Och köpt några klappar, ska även ge bort torkade trattkantareller, hemgjord sylt och sånt 🙂 Uppskattas alltid! Köpte faktiskt den första klappen när jag var i Berlin i augusti.

 8. 11 November 2011 / 22:04

  Jag har varken önskat mig eller köpt några julklappar än, som sagt, det känns så långt bort 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.