Döpta barn

Barnen är döpta och allt gick bra. Vi blev fruktansvärt sena till dopet men hann in bakom kyrkan någon minut innan det skulle börja. Puh! 🙂 Det blev en jättefin och rolig ceremoni och dag. Mycket skratt i kyrkan på grund av diverse anledningar; jag blandade ihop barnen och det skvätte rejält med vatten när dopfunten skulle fyllas så att fadderbevisen blev blöta. Allt finns på film. *hihi*

Tack alla som hjälpte till med både det ena och det andra – det hade aldrig gått annars.

Jag trodde jag skulle hinna blogga mer inför dopet men jag gör ett inlägg med mina doptips nu efteråt istället. Det finns nämligen väldigt lite doptips på nätet märkte jag inför planeringen. Ikväll och imorgon blir det behövlig vila. Typ tvätt bara och sånt. 🙂

6 Comments

 1. 8 October 2011 / 23:35

  Så finade är! Blir alldeles rörd när jag ser bilderna.

 2. 9 October 2011 / 03:43

  Skönt att allt har gott bra, även om det varit mycket o blev lite stressigt. Roligt att allt blev filmat! 🙂
  Vackra klänningar du har på dem. Är de likadana, fast med olika band såklart?

 3. Maria
  9 October 2011 / 07:54

  Vad skönt att allt gick bra. Jag väntar med spänning på tipsen inför dop :).

 4. 9 October 2011 / 19:10

  Roligt att allt gick bra. 🙂

 5. 9 October 2011 / 23:54

  Men så fint det är och vad fina dom är!
  Underbart / Jane

 6. 10 October 2011 / 11:25

  Fina dom är!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.