Hur går det med förberedelserna?

Jodå, jag tycker det flyter på bra. Dricker te och äter knäckemaskor knäckemackor med ägg och Kalles kaviar under tiden jag tar en liten paus för att blogga.

Mamma var här idag och passade alla barnen (stora sonen har olämpligt nog blivit hostig och febrig så han var tvungen att vara hemma från skolan). Jag fixade ärenden och köpte bland annat den här blusen från Hunkydory (fick den av mamma – tack!). Just nu lutar det mot den här blusen, amningslinne under, min svarta Acne-kjol och vitprickade strumpbyxor med svart botten.

I eftermiddags bakade jag matmuffins med soltorkade tomater och fetaost och ikväll gör jag drömmar. Fick nog tag i ett tokigt recept för de blev platta och trista. De är dock spröda och ätbra skulle jag tro. Tanken var att de skulle bli rosa och blå men de blev laxfärgade och gröna. Så kan det gå. Kan inte skylla på receptet där dock. 😉

Knäckisarna är uppätna så nu ska jag gå på servetterna. Köpte vita servetter som jag ska vika till dopklänningar. Om jag tröttnar så tänker jag koppla in pappa på detta. 🙂

6 Comments

 1. 6 October 2011 / 15:36

  Heja på! Kakorna ser fina ut!

 2. 6 October 2011 / 16:20

  Undrar om det inte är att överarbeta, att vika servetterna som dopklänningar..? Det är ingen som ser sån´t ändå, är min erfarenhet.

 3. Sandra
  6 October 2011 / 20:46

  Hi, hi – jag bakade rosa och blå drömmar innan min andra dotter föddes här i juli och de blev också gröna och laxrosa :)! Men goda :)! Vad det gäller servetterna så gjorde jag likadana till min första dotters dop och fick massor av beröm för dukningen – så visst kommer det att märkas att du lagt ner energi.

  • 9 October 2011 / 16:13

   Och då undrar jag igen om det inte finns vettigare saker att lägga energin på, och tänker inte ens på världens alla svältande barn och röda korset, utan mer på de barn som finns inom hushållet eller en promenad, kaffe med mannen eller så. Men olika prioriteringar finnes!

   • Sandra
    9 October 2011 / 20:26

    Men tänk att jag hinner med alla ovanstående saker också :)! Men som sagt, man prioriterar olika – jag tittar nog inte så mycket på tv ;)!

    • 10 October 2011 / 11:01

     TV- har jag proriterat bort för flera år sedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.