Också retur

När man shoppar i webbutiker får man räkna med att det blir en del returer, men å andra sidan är det himla praktiskt att få hem plagget och kunna pröva i lugn och ro och samtidigt se hur det passar till den övriga garderoben. Tunikan från Lise Sandahl/Miss Greta var tyvärr gammelrosa – en färg jag inte alls passar i och den snarare framhävde magen än suddade ut den.

2 Comments

  1. anna
    4 July 2011 / 16:41

    vad synd. Jag som precis beställt en sån…

  2. 4 July 2011 / 22:32

    Som du säger…. det ingår i spelet att ibland bommar man på sina webköp. Men himmel vad kul det är att shoppa på webben!!! Zara överraskade rejält med leverans från DHL – jag trodde deras paket kom på posten men icke! Liiite osmidigt att ha DHL att passa…. jag fick cykla runt hela stan för att hämta själv istället! Men om det avhåller mig från att näthandla? Skulle inte tro det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.