Mitt första år-böcker

Jag kom på att jag måste köpa Mitt första år-böcker till bebisarna. Fyller man inte i direkt så glömmer man sen. Jag valde två med fina bilder från Elsa Beskow som jag beställde via Adlibris.

Hade jag haft mer tid så hade jag valt att scrappa egna men vis av erfarenhet vet jag att jag inte kommer att hinna. Jag köpte en massa scrapping-prylar när sonen föddes men hann aldrig få till mer än några få sidor.

2 Comments

  1. 3 July 2011 / 23:09

    Superfina! Älskar Elsa Beskow på alla sätt. Vill gärna veta vad du tycker om de böckerna sen! Jag har ev. tagit mig vatten över huvudet men jag köpte ett block med hård pärm och grejer och tänkte fylla i på “frihand”. Lite rädd för att det inte kommer bli av för mig heller men jag chansar nu:-)

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.