Missoni-skor

Storleken var en vild chansning eftersom mina fötter var gravidsvullna när jag köpte dem, men eftersom det är skinnfodrat tyg så tänkte jag att de borde de anpassa sig efter fötterna om skorna fortfarande känns smala i sommar. Eftersom de fortfarande känns trånga på bredden så ska jag lämna in dem hos sakomakaren imorgon.

Jag tänkte att Missoni känns lite lyxigt (dock inte alls så dyra som andra Missoni-skor), modellen är somrig, färgerna är uppiggande och det är en praktisk sko med två nyfödda. Jag tror de blir snygga till det mesta i sommar och kommer att pigga upp mina outfits. Jag hoppas på det. 🙂

Tips! Jag kommer att matcha med min turkosa, somriga plastväska från H&M.

8 Comments

 1. 3 July 2011 / 21:34

  Jättefina! Själv är jag väldigt sugen på missoni-handdukar =).

 2. 3 July 2011 / 21:50

  Ursnygga och så sköna de ser ut också!

 3. 4 July 2011 / 12:13

  Gud så snygga! Det kommer definitivt pigga upp olika outfits. Ska se om jag inte kan hitta ett par för såna vill jag bara ha.

 4. 4 July 2011 / 18:59

  Hoppas att de kommer passa för fina är dem =) För mig var de alldeles för smala tyvärr, blev inget köp.

 5. 5 July 2011 / 09:37

  Men åh så fina!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.