Hallon

Dagens mellanmål består av hallonkesella och färska hallon. Godisgott men samtidigt får man i sig lite protein. Nästa gång ska jag testa att göra cheesecake. Det ska tydligen gå att bara blanda i äggulor och sedan grädda. Låter himla smidigt när man inte har tid att göra en kaka från grunden.

Har ni testat de nya smaksatta kesellorna som har kommit? Jag gillar alla utom vanilj.

3 Comments

 1. 4 July 2011 / 22:32

  Har inte hunnit!! Det är dags för ett test!

 2. 6 July 2011 / 13:42

  åh, färska bär är bland det godaste som finns 🙂

 3. Caroline
  6 July 2011 / 22:06

  Jag har testat hallon och den var väldigt god =) men jag såg efteråt att proteininehållet bara var hälften av vad den är i den naturella… Har en rabarber stående i kylen så den får jag testa imorgon! Vaniljen e alldeles för söt men en liten klick till fruktsalladen är gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.