En burk kolakräm

 

Det blev faktiskt ett inköp av en fullstor burk Clarins Instant Smooth Self Tanning. Här kan ni läsa min recension. En bra ansikts-BUS för oss ljushyade som inte vill eller kan sola – jag gillar att färgen gradvis byggs upp med ett naturligt resultat.

Jag läser alla fina kommentarer men känner att värmen har tagit ut sin rätt på mig idag. Imorgon ska jag besvara kommentarer, mail och blogga mer. Idag har jag nämligen städat min garderob. Förresten, hur ska ni fira Sveriges nationaldag imorgon? Vore kul att skapa någon tradition men kommer inte på något trevligt. Det får gärna ha med mat att göra. 😉

13 Comments

 1. 6 June 2011 / 08:11

  Jag köpte den efter förra gången du skrev om den. Jag gillar den oxå

 2. 6 June 2011 / 08:41

  Vi ska inte fira alls. Men visst skulle det vara roligt med en ny tradition för den här dagen.

  • 8 June 2011 / 09:37

   Till nästa år ska jag införa nationaldagstårta. 🙂

 3. Ameline
  6 June 2011 / 08:42

  Jag tycker att efter ett tag börjar den lukta precis som alla busmedel, dvs så äckligt att man inte vill använda produkten igen. Så håller inte med om recensionen och doften.

  • 8 June 2011 / 09:38

   Vad synd att du inte gillade den! Den funkar inte heller om du tar på den på kvällen precis innan du ska lägga dig?

 4. 6 June 2011 / 09:15

  Vi ska grilla, sen tänkte jag göra en pavlova =)

 5. 6 June 2011 / 11:07

  älskar verkligen Clarins bus-produkter 🙂 så fin den nya bloggen är måste genast uppdatera i länklistan. kramar

  • 8 June 2011 / 09:39

   delinda, jag med. Du och din syster står på tur på min blogglista. Ska bara bli färdig att fixa det. 🙂

 6. Lotta
  7 June 2011 / 23:18

  Ska försöka få tag i ett prov, jag är oxå ljushyad och blir aldrig brun oavsett vad jag gör så en BUS för annsiktet är ett måste på sommaren.
  Brukar annvända Diors för annsikte eftersom den är den enda som jag provat hittills som inte täpper igen porerna, gillar inte när det ser ut som man fått en massa pormaskar efter insmörjning.

  • 8 June 2011 / 09:39

   Den här klarar min hud om jag använder den ca var tredje dag.

 7. 22 June 2011 / 11:09

  Har investerat i en burk och tycker den är riktigt bra. Jag tycker dock att den luktar mer bittermandel än kola men det spelar ingen roll – bittermandel luktar gott det med! Köpte min på feelunique.com för 180 sek 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.