Aj aj aj

Så här i sista stund har jag fått rejält ont i halsen och är tjock (pratar fortfarande om halsen ;)). Vad göra för att snabbt bli frisk? Jag ska ju på inskrivning imorgon.

12 Comments

 1. 6 June 2011 / 10:08

  Ajaj stackare! Prova lite the med ingefära och honung det mildrar lite iaf. Krya på dig sötis å lycka till imorgon!! Stor kram

 2. Carro
  6 June 2011 / 10:30

  Skölj munnen med saltvatten( ljummet med en 1/2-1 matsked salt i.)
  Det brukar lindra skönt.
  All lycka till.

 3. Carro
  6 June 2011 / 11:58

  Gurgla menar jag..

 4. Lisa
  6 June 2011 / 13:16

  Köp Propex spray på en hälsokostaffär.3-4 sprayningar i svalget några gånger om dagen och du är bra på en dag. Risken är väl att många sådana affärer är stängd i dag, men vissa köpcentrum kanske har öppet?

 5. Emma
  6 June 2011 / 13:29

  Testa Echinagard tabletter eller droppar. De hjälper snabbt.

 6. 6 June 2011 / 14:27

  Åh lycka till imorgon! Jag blir makalöst pirrig bara av tanken:-)

  Jag har också lyckats åka på förkylning men min håller på att klinga av. Hoppas den är helt puts veck när mitt lilla hjärta bestämmer sig för att komma ut vilket jag håller tummarna för att det blir tidigast om 3 veckor:-)

  Kram och återigen lycka till med både förkylning och tvillingfödsel!

 7. Elin,uppsala
  6 June 2011 / 17:34

  Gurgla med äppelcidervinäger i lite vatten…:)

 8. 6 June 2011 / 18:27

  Ta en whiskey höll jag på att säga, men det går ju inte nu 🙂 Du får bädda ner dig med kissarna och vila. Krya på dig och lycka till! 🙂

 9. 6 June 2011 / 19:31

  Hej och GRATTIS till nya bloggen! Den är verkligen superfin!!! Och tusen tack för att du har lagt med mig i listan över läsvärda bloggar, vad glad jag blev!!! 😀 Tråkigt däremot att höra att du fått ont i halsen, olägligt, hoppas verkligen det går över lika fort som det dök upp! Jag brukar alltid få ont i halsen dagen innan jag ska resa någonstans och tror alltid att jag kommer att bli superförkyld och inte kunna åka, nu mer har jag förstått att det verkar framkallas av att jag är undermedvetet stressad/orolig inför resan, hur konstigt som helst, säger inte att det är så för dig, men kan ju hoppas att det är så istället för en riktig förkylning. Jag brukar gurgla med whisky och spotta ut, men även vatten med salt i funkar bra! Många kramar!

 10. 6 June 2011 / 22:58

  Stackars stackars dig! Hoppas allt går bra.

 11. 7 June 2011 / 10:23

  Åh nej vilken otur! Varmt te med citron i är skönt för en öm hals.

  Kram/Fina Frun

 12. 8 June 2011 / 09:36

  Tack ska ni ha!! Jag gurglar och dricker varma drycker med citron, ingefära och honung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.