Färsdagen!

image

Jag tycker det är så långt att säga Kristi himmelsfärds dag så jag brukar benämna den som färsdagen trots att jag både är döpt och konfirmerad. Det blir dock ingen färs idag, även om jag är mäkta sugen på Louise råbiff. Vi ska satsa på färdiggrillad kyckling till lunch med nypotatis och sallad och ikväll blir det med matjessill. Jag har också beställt jordgubbar, hallon, melon, papaya och annat frukt- och bärgott som sambon kan tänkas hitta.

Det känns som om bebisarna försöker knåda sig ut överallt men än så länge är de kvar. Igår lyckades jag både lämna och hämta sonen på skolan och avsluta eftermiddagen med att gå några hundra meter i skogen, men det börjar bli en pärs. Ena handen domnade bort ett tag igår och det är bara en tidsfråga innan jag kissar på mig om de får in en fullträff. 😉

8 Comments

 1. 2 June 2011 / 13:53

  Jag tyckte att det tryckte på något fruktansvärt på blåsan när jag var gravid och att jag var kissenödig hela tiden, men det måste ju bli minst dubbelt så jobbigt när man väntar tvillingar!

  • 2 June 2011 / 17:22

   Fifi, jag har klarat just den biten rätt bra. Vaknar inte förrän 3-5 timmar efter att jag somnat. 🙂

 2. 2 June 2011 / 15:19

  åååh, tänker på dig! minns hur det kändes där sista tiden, magen var så stoor & man kunde följa barnens rörelser, att de bara får plats där inne. ser gott ut med bär & frukt, jag var också sugen på det när min mage var stor! så spännande att de snart är här & du är så fin i din mage. KRAM

  • 2 June 2011 / 17:23

   sanna, tack för ditt underbara pepp! 🙂 Jag sov i någon timme i eftermiddags och det var så skönt! kram!

 3. 2 June 2011 / 16:50

  Även om min råbiff var god (stekte upp resterna till några köttbullar att ha idag men de försvann visst igår kväll..lustigt) så låter er middag så supergod. Hur dags ska jag komma? 😉 Lova att berätta om de små liven får in en fullträff. skrattade högt åt det. Tycker de kan komma nu. Efter middagen. Kram

  • 2 June 2011 / 17:23

   Louise, vi kanske ska fixa ett matlag! 🙂 Kram

 4. 2 June 2011 / 17:07

  åh, gott med bär <3

  • 2 June 2011 / 17:24

   Maria, var supergott! Nu är alla uppätna. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.