Svepande & sommarfräscht

Nu är det ju faktiskt juni, har knappt hunnit fatta det, och det är lovligt att prata om sommarkläder, inte sant? Själv hoppas jag på en lagom varm sommar på en sisådär 24 grader. Jag har lagt in nya webbutikslänkar i vänstermenyn i stort sätt varje dag den senaste veckan och tänker fortsätta utökkningen. Hittar samtidigt en massa fint jag måste tipsa om!

 Jag blev själv väldigt förtjust i de här ljuva byxorna som kostar 399 kr hos Vero Moda. De blir eleganta på kvällen och passar nog bäst då eftersom de är av polyester. Tänk transparent vidd (nästan kjol) med klackar med öppen tå och lite snävare upptill och komplettera med stora smycken, ett färgglatt läppstift och kanske håret bakåtslickat. Ah, hur fräscht som helst!

Den här lätta, halvlånga cardigan som finns i tre färger blir också kvällsfin. Priset på den är 200 kr och den finns hos Vero Moda. Ett prisvärdare alternativ än den från Bella & Bastian som finns hos Kotyr. Ett chict plagg som gör shortsen längre och därmed bekvämare att bära och döljer ev. sladdriga armar.

13 Comments

 1. 2 June 2011 / 19:19

  Fint du har fått det inne på din nya blogg kramis

 2. Karin
  2 June 2011 / 19:22

  Hej! Åh vilken snygg outfit, är allt från Vero Moda? Kommer shortsen därifrån också? Såg så bra ut med den där extra höga midjan så inte det “väller” så mycket.

 3. B-M
  2 June 2011 / 19:50

  Fina, finns det motsvarande som inte är av polyester 😉 hälsar B-M

  • 3 June 2011 / 09:50

   B-M, ska hålla koll. Kanske siden kan passa? 🙂

 4. 2 June 2011 / 21:19

  Vill ha allt du tipsar om! 😉 Tänk om mitt barnbarn och tvillingarna kunde tänka sig att komma ut på samma dag…

  • 3 June 2011 / 09:49

   Molly, :). Det hade verkligen varit skoj!! Typ idag, eller när passar det er? 🙂

 5. 3 June 2011 / 10:53

  Outfiten med den bruna koftan var ruskigt fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.