Morsdag

På söndag är det morsdag och jag fixade present till min mamma för flera veckor sedan. Jag försöker förbereda så mycket jag bara kan i och med att jag inte vet när det är dags för mig att få bebisar. Nu har jag själv fått frågan vad jag önskar mig på söndag. Funderade först på ett presentkort på ansiktsbehandling för det kan ju vara skönt att kunna unna sig i sommar, men samtidigt vet jag hur fast man blir bara med ett barn de första månaderna när man ammar. Funderar då på någon kräm jag brukar använda som håller på att ta slut eller kanske någon praktisk morgonrock. Eller frisörbesök i sommar, för det funkar ju bra – man kan amma när slingorna verkar och sedan kan någon gå en runda med vagnen under tiden.

Ni kanske kan hjälpa mig med tips? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.